• Flere fraktalternativer

  Brevpost innenlands (inntil 1 kg) 70 kr

 • Rask levering


 • En av norges største garnbutikker på nett

  10.000+ merkevarer
 • Betaling med kort er trygt og enkelt gjennom Nets som er vår leverandør av betalingsløsning. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode direkte på Nets sin betalingsside. Dette gjør at ikke noe kortinformasjon blir lagret hos oss. All prosessering av din kortinformasjon foregår hos Nets i meget sikre former med kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

  Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at de sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. De gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre så lenge ordren eksisterer.

  Dersom du kansellerer en ordre, vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen to-fem virkedager). Det er først når de har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir trukket fra ditt kort til oss.

  Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa/Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

  Betalingsansvar

  Snarby Strikkestudio AS er ansvarlig for betalingstransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden