• Flere fraktalternativer

  Brevpost innenlands (inntil 1 kg) 70 kr

 • Rask levering


 • En av norges største garnbutikker på nett

  10.000+ merkevarer
 • Un-told organizer Large med plass til mange rundpinner! Det følger med en pakke med klistremerker (se bildet) med tall fra 2-7,5. På den måten kan du organisere etter de størrelsene du bruker mest. En pakke inneholder to ark med klistremerker. Praktisk linjal inngravert i den ene siden og lomme med glidelås og plass på utsiden. Finnes i svart Materialet er imitert skinn. Tilbehøret (som pinner og saks) følger ikke med. Mål på mappen: Bredde (lukket): 20 cm Breddet åpnet: 60 cm Lengde: 29,7 cm Mappen har en inngravert Un-told logo på innsiden.
  Lagerstatus: 4
  789 kr
  - +
  Organizer vesken som originalt ble solgt hos GSknitwear. Dette er en genial og praktisk strikkeveske man lett kan bruke til vanlig også! I denne er det plass til en 13 tommer mac. Den er laget av et solid og slitesterkt material med naturlige sjatteringer som gjør at den ser ut som ekte skinn. Blir det en flekk på den kan man fukte en klut og vaske det bort! Under vesken er det knotter slik at man kan sette den ned på bakken uten problem! Frontpartiet er designet for strikkepinner og det man måtte trenge å ha med av strikkeutstyr! Det er også en krok hvor man enkelt kan hekte av og på maskemarkører! I hovedlommen er det to store lommer og man har stor plass til mye. Den rommer akkurat en 13 tommer mac og feks får man enkelt plass en A4 skriveblokk og prosjektbag, lommebok, mobil og det man bruker! Det følger med en reim man kan justere til 125 cm lang! Pene detaljer i blek gull og det følger med en dustbag. En liten inngravert Un-told logo befinner seg diskret på framsiden av vesken. Farge: svart / Materialet er imitert skinn Tilbehøret (som pinner og saks) følger ikke med. Mål på mappen: Bredde: 29,5 cm Lengde: ca 24,5 cm Dybde: 11 cm
  Lagerstatus: 1
  1 199 kr
  - +
  Lagerstatus: 12
  68 kr
  - +
  Un-told medium organizer har mange funksjoner, og alt du trenger for utstyret ditt på tur, eller lett tilgjengelig hjemme. Fyll den med favorittpinnene, både rundpinner, utskiftsbare eller settpinner. Saksen har sin egen plass, maskemarkørene er rydd i kroken og et egen stor lomme med glidlås som det er plass til det du måtte trenger. Farge: sort Mål på mappen: Bredde (lukket): 12,5 cm Breddet åpnet: 37,5 cm Lengde: 21,8 cm Materialet er imitert skinn Tilbehøret (som pinner og saks) følger ikke med. Mappen har en liten inngravert Un-told logo.
  Lagerstatus: 4
  589 kr
  - +
  -25%
  Bunadstrømper med fletter. Produsert av 100% norsk ull i Norge. S : 39-41 M : 41-43 L : 43-45
  Lagerstatus: 1
  Før: 690 517 kr
  - +