• Flere fraktalternativer

  Brevpost innenlands (inntil 1 kg) 70 kr

 • Rask levering


 • En av norges største garnbutikker på nett

  10.000+ merkevarer
 • Liten tråder for lette tråder Stor tråder for tykke tråder/garn Innholdsmateriale - Rustfritt stål og messing
  Lagerstatus: 10
  79 kr
  - +
  En kul og praktisk veske med plass til mye! Den har et eget rom foran med nøye utvalgte detaljer for organisering av strikkeutstyret. Den har en bred bunn og to knapper øverst i hver side som man kan åpne - på denne måten kan man justere hvor mye man ønsker å få plass til og hvor bred den skal være. Inni vesken er det to lommer og en ring inni som man kan hekte på maskemarkører, saks, målbånd etc. Materialet er av semsket skinn med bevegelse i - vesken er derfor ikke helt stiv. Den har fire knotter under vesken slik at du trygt kan sette den fra deg på bakken. Materialet er ekte semsket skinn som anbefales å behandles med impregneringsspray beregnet til denne type skinn. Mål: H: 18 cm / B: 30 cm / D: 13 cm Materialet: ekte semsket skinn og detaljer i blekt gull Det følger med en reim man kan justere til 125 cm lang! Nb: tilbehørene inni vesken (feks maskemarkørene og saks) følger ikke med.
  Lagerstatus: 2
  1 399 kr
  - +
  Un-told organizer Large med plass til mange rundpinner! Det følger med en pakke med klistremerker (se bildet) med tall fra 2-7,5. På den måten kan du organisere etter de størrelsene du bruker mest. En pakke inneholder to ark med klistremerker. Praktisk linjal inngravert i den ene siden og lomme med glidelås og plass på utsiden. Finnes i svart Materialet er imitert skinn. Tilbehøret (som pinner og saks) følger ikke med. Mål på mappen: Bredde (lukket): 20 cm Breddet åpnet: 60 cm Lengde: 29,7 cm Mappen har en inngravert Un-told logo på innsiden.
  Lagerstatus: Utsolgt, ventes inn
  789 kr
  - +
  En kul og praktisk prosjektpose med plass til mye! Posen har innerfor i bomull og 2 praktiske innerlommer. Den har snørelukning og 2 praktiske håndtak for enkel bæring. Prosjektposen rommer et stort strikkeprosjekt. På det ene bildet er den vist med 11 nøster Cottonmerino inni. Mål: H: 24,5 cm / B: 28 cm / D: 10 cm Materiale: 100% bomull Nb: tilbehør vist på bildene (feks målebånd og saks) følger ikke med.
  Lagerstatus: 2
  349 kr
  - +
  Lagerstatus: 5
  68 kr
  - +