• Flere fraktalternativer

  Brevpost innenlands (inntil 1 kg) 70 kr

 • Rask levering


 • En av norges største garnbutikker på nett

  10.000+ merkevarer
  Mini strikkemåler er et kit med fire ganiale minimålere som passer perfekt i garnveska. Innhold Linjal som er 10 cm lang Strikkefasthetsmåler med en 5 cm stor telleramme Strikkepinnemåler som kan måle pinner i størrelsen mellom 2–12 mm Garnmåler for å finne strikkefasthet på restegarn – Se Wraps Per Inch-oversikt her Materiale: Strikkemålerene er produsert på en naturlig halvhard fiberplate av nedbrutt trevirke. Fargeforskjeller mellom produkter kan forekomme. Les om hvordan du bruker garmåleren i menyen over. Alle strikkemålerne er laserkuttet og håndpusset. De er laget av naturmateriale som gjør at fargeforskjeller, svakheter og ujevntheter kan forekomme. Produsert og designet av Handmade by_ i Norge.
  Lagerstatus: 29
  189 kr
  - +
  Inneholder: – Prøvelapper – 30 stk prøvelapper i tre ulike farger – Maskemarkører – 10 maskemarkører / sikkerhetsnåler til strikking eller til å feste i prøvelappen – Strikkefasthetsmåler med pinnemåler – praktisk størrelse med linjal både utvendig og i vindu til å måle strikkefasthet – Linjal 10 cm – en liten og praktisk linjal som er nøyaktig 10 cm – Pennal i kartong – oppbevar alt i en praktisk eske av kraftig kartong – Metallring – hold orden på maskemarkører, linjaler og andre småting med en praktisk metallring som åpnes som en klype Alt til dine prøvelapper! De fleste vet at det er både lurt og viktig å strikke prøvelapp før du starter et nytt strikkeprosjekt. Med dette kittet får du alt du trenger til å måle opp strikkefasthet, notere ned garn og pinnestørrelse og andre notater.
  Lagerstatus: 9
  449 kr
  - +
  Inneholder: Nøstebånd til restegarn – 30 nøstebånd i tre ulike farger Garnmåler – for å finne strikkefasthet på restegarn Nøstepinne – praktisk utstyr for å snurre opp restegarn med nøstebånd Prosjektposer med glidelås – 10 små poser Metallring – hold orden på maskemarkører, linjaler og andre småting med en praktisk metallring som åpnes som en klype Materiale: Garnmåleren og nøstepinnen er produsert på en naturlig halvhard fiberplate av nedbrutt trevirke. Fargeforskjeller mellom produkter kan forekomme. Strikkemålerne er produsert og designet av Handmade by_ i Norge. Restegarnkitet har alt du trenger til å lage et system som gjør det lettere å få brukt restegarnet ditt. Bruk garnmåleren til å finne tykkelsen på garnet, vei opp de små nøstene og bruk den smarte nøstepinnen til å surre opp garnet på nøstebåndet. I dette kitet får du 30 praktiske nøstebånd, mini garnmåler og nøstepinne på en metallring og 10 små garnposer med glidelås. Slik bruker du garnmåleren! Har du ukjent garn i lageret ditt? Med garnmåleren kan du finne tykkelsen på garnet, og dermed også anbefalt strikkefasthet. Snurr garnet løst rundt måleren for å finne antall omganger i bredden. Bruk oversikten på garnmåleren for å estimere strikkefastheten garnet vil gi. Måleren gir kun en indikasjon på strikkefasthet og hva garnet vil passe til. Tips! Prøv en gang eller to med et garn du kjenner strikkefastheten til. Da blir du kjent med hvor løst du skal snurre garnet rundt måleren. Husk å strikke prøvelapp før du starter på nytt strikkeprosjekt.
  Lagerstatus: 10
  450 kr
  - +