Du er her: Forsiden > Diverse

Gla' i deg Symerker

Dette er symerkene som brukes i Gla' i deg vottene fra Sandners garn i sammarbeid med kongle design
kr 10

KlompeLompe - Sommerbarn

I denne nye boka fra KlompeLompe finner du nydelige strikkeplagg for alle anledninger og årstider, fra hverdag til fest og fra sommer til vinter. Strikk en dåpskjole til den aller minst eller festdrakt til 17. mai for de litt større barna, med festkjole til jente og selebukse til gutt. Her er det lette plagg for sommerfest og skolestart og mange morsomme strikkeprosjekter, som påskegensere til hele familien. Boka inneholder også et eget kapittel med julestrikk, alt i den særegne KlompeLOMPE- stilen. Her er plagg for både små og store barn og til dame og herre. Oppskriftene er i tre vanskelighetsgrader.
kr 379

KlompeLompe - Vinterbarn

Til den norske vinteren trenger barna både tykke og tynnere plagg. Denne boka inneholder over 40 nye oppskrifter fra KlompeLOMPE, i ulike tykkelser og kvaliteter. Oppskriftene er til baby og i barnestørrelser opp til 10 år. Dukken og bamsen får også sine egne plagg, og her er også matchende oppskrifter på klær til mor. Uansett anledning kan du strikke noe fint i KlompeLOMPE-design. Du finner gensere, jakker, bukser, luer og sokker i boka, ensfarget eller i mønstrede varianter, alt i de duse KlompeLOMPE-fargene. Alle oppskriftene er merket med vanskelighetsgrad, slik at det er enkelt å finne et overkommelig strikkeprosjekt å gå i gang med.
kr 379

Strikkedagbok

STRIKKEDAGBOKA av Åse Marie Løkling Denne boka hjelper deg med å holde god orden på alle dine ferdige prosjekt, de du holder på med akkurat nå, alle nye prosjekter du ønsker å strikke og alle ufoene som har en tendens til å samle seg opp . . . Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.
kr 269

Whoops! Knitt Happens

I havet av strikkebøker har det vært en tomrom mellom barn og voksne. Aldersgruppen 10-16 år ønsker andre mønster og farger, så her er boka for alle dere som vil strikke til de mellom 10 og 16 år. 46 nye, kreative og moderne design for både gutter og jenter. Varierende vanskelighetsgrad, tydelige oppskrifter, gode råd og tips. Design: Anette Lyngstad og Siri Saltnes Haaland
kr 379

42 Norske Kofter

kr 398

Dukkestrikk

Gleden med å strikke - gleden med å gi - gleden med å få. Denne boka er et svar på alle disse tre ingrediensene. Dette er essensen og meningen med boka. Det er en bok som inspirerer, og du blir veiledet på en lett forståelig måte gjennom kreative oppskrifter. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte på plagg som begeistrer, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter? Forfatteren er en entusiast, og har lagt stor vekt på at det skal være en bok som tar vare på strikkegleden
kr 349

John James - Household Repair Kit

An assortment of hand sewing needles every household should have for those tasks when an ordinary sewing needle is not enough. This kit contains a collection of 5 unique repair needles including curved and leather needles ideal for sewing into difficult and hard to reach areas. Be amazed how quickly a difficult task is made easier by using these needles.
kr 48

Kjærlighet På Pinner

Håndstrikket babytøy er en kjærligetserklæring i ull og masker. Å strikke til andre er en verdsatt handling, særlig fordi tid er en kostbar faktor idag. KJÆRLIGHET PÅ PINNER inneholder hele sytti oppskrifter på baby- og barnetøy med nostalgisk preg. Oppskriftene er gjennomarbeidet og presise og innebærer mye mindre monteringsarbeid enn i tidligere tiders oppskrifter. Her finner du både små og store prosjekt til barn i alderen nyfødt til 8-10år: Lune luer, halser, pannebånd og hentesett og en mengde jakker, kåper, bukser, kjoler og gensere. Likte du å strikke Bella, kommer du sikkert også til å like Dahlia, Bellas nye lillesøster. Lene Holme Samsøe er en erfaren strikkedesigner med en lang rekke strikkebøker bak seg.
kr 379

KlompeLOMPE 1 Vår og Sommer

kr 150

KlompeLOMPE 2 Høst og Vinter - Barn

kr 150

KlompeLOMPE 3 Høst og Vinter - Voksen

kr 150

KlompeLOMPE BabyStrikk

kr 150

KlompeLOMPE - Babystrikk i Spøt

kr 150

KlompeLOMPE Dukkestrikk

kr 150

KlompeLOMPE - Dukkestrikk 2

kr 150

KlompeLOMPE Familiestrikk

11 oppskrifter til hele familien. Her er oppskrifter til barn, dame og herre. Oppskriftene i dette heftet er strikket i Klompelompe tynn merinoull og Klompelompe merinoull.
kr 150

KlompeLOMPE Guttestrikk

kr 150

KlompeLOMPE Jentestrikk

kr 150

KlompeLOMPE Spøt til Skolebarn

kr 150

KlompeLOMPE Spøt Til Småtroll

kr 150

KlompeLOMPE Spøt Til Voksen

kr 150

KlompeLOMPE Våre Luefavoritter

kr 150

Sau m/Bein 18mm Beige

kr 23

Sau m/Bein 18mm Blå

kr 23

Sau m/Bein 18mm Grønn

kr 23

Sau m/Bein 18mm Grå

kr 23

Sau m/Bein 18mm Hvit

kr 23

Sau m/Bein 18mm Rød

kr 23

Sau m/Bein 18 mm Sort

kr 23

Sett Maskemarkører med Lås

kr 179

Strikketilbehørsett Nybegynner

kr 179

Strikketilbehørsett Strømper

kr 195

-25%

Klart du kan - Skappelstrikk

KLART DU KAN - Dorthe Skappel Ny bok fra strikkesuksessen SKAPPELSTRIKK som forteller mer om hva som gir Dorthe Skappel inspirasjon til å skape de kule og behagelige jakkene og genserne. Her er nye oppskrifter for både barn og voksne, i nye herlige garnkvaliteter og farger, samt morsome ideer til restegarnet og annet du kan lage selv.
Før: 379 kr 284